HELSINGØR - BRODER THEODOR HOLDER FOREDRAG 17. NOVEMBER 2019, kl. 15.00

Helsingør


Udsolgt

  Er du interesseret i et lignende foredrag i 2020, så tilmeld dig gerne mit nyhedsbrev eller følg Assisi Retræte Rejser - Mai-Britt Larsson på facebook.


 Den danske franciskaner munk Broder Theodor fra Assisi

holder foredrag om Bøn & Tilgivelse


Søndag den 17. november 2019, kl. 15.00 - 17.00


Billetter á 185 kr., kan købes hos Billetto fra 15. august 2019. Tryk på nedenstående link:


https://billetto.dk/e/den-danske-munk-broder-theodor-fra-assisi-foredrag-om-bon-tilgivelse-billetter-351858/


Broder Theodor - den danske franciskaner munk fra Assisi, har sagt; "Ja, tak". Han kommer gerne og deler sin viden og erfaring med os denne søndag eftermiddag. Adskillige af os søger indsigt og viden om emnet Bøn & Tilgivelse på vores vej i livet. 


Mange er famlende i deres tro, hvor går vi hen med vores søgen, og hvem deler vi det med? På vores livs vej har vi alle mødt: udfordringer, sorg, glæde, nederlag, kærlighed, lykke, skilsmisse, og uretfærdigheder. Vi kan vælge at møde dem med såvel vrede og frygt som taknemlighed for det, som sker i vores liv.


Via foredraget og de efterfølgende indsigter, vil Broder Theodor give os dybere forståelse af og mening med bøn, taknemlighed, og det at tilgive andre og ikke midst sig selv.


Mai-Britt Larsson - Jeg vil give et kort oplæg om min egen søgen ind i min kristne tro, bønnens, taknemlighedens og tilgivelsens verden. Mange rejser og klosterophold til Assisi, åbnede op for denne indre søgen, en søgen som sendte mig ud på en spirituel pilgrimsfærd, inde i mig selv, i den kristne protestantiske tro, og den kristne katolske tro.


Jeg tog afsæt i min kristne opvækst, til at blive trukket langt ind i den katolske trosretning, hvor det er helt naturligt, at være åben om sin tro, at bede til Gud om hjælp, samt om tilgivelse. Jeg har nu den dybere forståelse for, det at længes mod Gud, at følge sit kald, at vie sit liv til Gud, samt at træffe valget om, at blive nonne eller munk.


Det bliver indsigtsrige eftermiddagstimer og efter foredraget er der spørgetid til os begge.


♿️ Til foredraget er handicappede meget velkomne. Kørestolsbrugere kan køre med elevator direkte op til foredragssalen, og området med køb af forfriskning.
Handicaptoilet er der naturligvis også.

Det er vigtigt for os, at alle har lige mulighed for at deltage.

Når du har booket din billet så skriv gerne til mig på messenger / info@maibrittlarsson.com - så sørger jeg for din plads til dig.

Din hjælper kommer gratis ind mod forevisning af ledsagerkort. ♿️


Vel mødt.


Pax et Bonum


Mai-Britt Larsson

Arrangør


Dato & tid:
Søndag den 17. November 2019, kl. 15 00. Dørene åbnes kl. 13.30, og det vil være muligt at købe forfriskning inden foredraget starter. Priser: Sandwich Kr. 30.- Glas vin Kr. 50.- Øl kr. 35.- Sodavand kr. 30.- Kaffe med småkager kr. 30.-


Sted:

Foredraget afholdes i de smukke historiske omgivelser i 'Helsingørs kongelig privilegerede Skydeselskabslokaler', Stengade 46, 3000 Helsingør. (5 minutters gang fra Helsingør Station).

***


Ønsker du at opleve Assisi og møde Broder Theodor i byen, så er du velkommen på én af mine rejser til Assisi 2019 & 2020


19.-26.september 2019, Assisi retræte - I Frans af Assisis fodspor, udsolgt.


5.-9.december 2019, Assisi mini juleretræte, ledige pladser.


8.-15. juni 2020, Assisi Spirituel Retræte 'Med Hjerte & Passion', ledige pladser.


Følg mig på facebook:


Assisi Retræte Rejser - Mai-Britt Larsson

Instagram - maibritt.larsson Assisi


© Mai-Britt Larsson er rettighedshaver, det er ikke tilladt at kopiere tekst og foto.

Foredrag Broder Theodor
Foredrag Mai-Britt Larsson