Om Mai-Britt

Rejserne udbydes af Mai-Britt Larsson.

Gennem de seneste syv år har jeg rejst til Assisi flere gange om året, og  har i perioder opholdt mig i længere tid i byen. Fra de mange ophold i Assisi kender jeg byen og området som min egen bukselomme.


Jeg har flere års erfaringer med retræte-rejser, vandringer på Frans Fredsrute i Italien, og flere vandringer på El Camino i Spanien.


Jeg er erhvervsuddannet inden for offentlig administration, og har en NLP-master med speciale i Stress, samt en uddannelse i billedkunst.


Siden 2015 har jeg været kontaktperson og koordinator for Broder Theodor omkring hans foredrag i ind- og udland. Broder Theodor kommer til Danmark én gang om året i løbet af november, og holder foredrag.

Ønsker du at booke Broder Theodor til et foredrag, send venligst en mail

til info@maibrittlarsson.com


***

Feedback fra mine gæster:


Kære Mai-Britt,

Tak for nogle gode dage i Assisi, der også kommer til at afspejle sig i min juleprædiken i år. Jeg har helt sikkert lyst til at gentage succesen på et tidspunkt.

Bedste hilsener

M / Sognepræst


***

Mai-Britt du er bare min super Kvinde. Er så fuld af Fred og Kærlighed efter vores vidunderlige Assisi tur. Glæder mig til årene som kommer. Hvor jeg er i Assisi sammen med dig i December. Tak Kære Du. 💜💜Karen

***

Kære Mai-Britt

Lige kommet hjem fra mini retræte, som har været en oplevelse for mig ud over det sædvanlige. Mai-Britt du er omsorgsfuld, kærlig og informativ, og du sørgede hele tiden for, at alle i gruppen følte sig godt tilpas.

Informationerne om Frans, Clara og byen blev givet i et tempo, så at man hele tiden kunne følge med, hvilket jeg satte stor pris på.

Jeg kan stærkt anbefale at rejse til Assisi med Mai-Britt.

Jette

***

Kære Mai-Britt,

Jeg vil gerne takke dig for en fantastisk uge i Assisi. Oplevelsen var stor både på det historiske og det spirituelle plan. Du har fundet en niche her, Mai-Britt, som gør dig til noget specielt, din viden, din færden og din formåen til at entrere det spændende og unikke, det skal du fortsætte med at udvikle i din stil, og holde fast i den. Kirsten og jeg er enige om, at vi havde en virkelig stor oplevelse.

Kærlig hilsen

Birgit Hald

***


Kæreste Mai-Britt,

Tusind tak for en vidunderlig uge i Assisi og tak for din måde at guide os rundt på. Sådan en dejlig ferie kan varmt anbefales.

Kærlig hilsen og på gensyn

Lis

***


Kære Mai-Britt

Tusinde tak for en helt igennem vidunderlig oplevelse at være med dig og gruppen i Assisi. Det har været en stor oplevelse, som fortsætter efter hjemkomsten.

Du har været en stor inspirator og en fremragende guide med al din viden om Frans, Clara og Assisi. Ydermere fik vi fornøjelsen af Broder Theodors viden. Jeg er meget taknemmelig for at have oplevet Assisi sammen med dig og den utrolig elskelige gruppe i en hel uge. Du kan være sikker retræten var MIN REJSE. Jeg er virkelig taknemmelig for at have været med dig, og ønsker jeg kunne gøre det igen.


Kærlig hilsen Jo


***

Tusinde tak for en helt fantastisk uge. Du gjorde et kæmpe arbejde for at vi alle skulle have den optimale oplevelse, hvilket tilfulde lykkedes. Tak, også for humoren.


***

Assisi er sjælefred spiritualitet og en meget smuk oplevelse.


***

Jeg har haft fornøjelsen af flere skønne rejser med Mai-Britt til Assisi. Mai-Britt er en fantastisk organisator og formår at give os rejsedeltagere et mindeværdigt ophold i Assisi. Jeg kan på det varmeste anbefale en af rejserne til Assisi, og jeg glæder mig til at få muligheden at rejse med igen.


***

Når jeg kommer hjem fra en Assisirejse med dig, er jeg helt besjælet af fred, glæde og en følelse af rummelighed.


Mine forventninger til Assisi og dit program er hvert år blevet opfyldt til fulde og på alle områder. Dertil er du så dejligt fleksibel, initiativrig og impulsiv, at vi oplevede langt mere end planlagt. Herligt!


Dagene var fint opdelt, og jeg var vældig glad for, at der også var rigelig tid til fordybelse, både i steder og i mig selv.


Så Assisirejsen er for mig både en ydre og indre rejse.


Jeg glæder mig allerede meget til at deltage i den kommende rejse i september 2016.

***

Til september pakker jeg igen min kuffert og drager til Assisi med Mai Britt som ankermand. Det er 3. tur, og jeg glæder mig.

Mai Britt er en rigtig god og vidende rejseguide, og laver nogle dejlige ture med masser af tid til at "se" - og tid til fordybelse.

Jeg fik at vide at Assisi var vanedannende, og ja Assisi kan kun anbefales.


***

Stor tak til Mai-Britt for tilrettelæggelsen og afviklingen af nogle fantastiske dage i Assisi.Perfekt til mindste detalje!

***© Mai-Britt Larsson er rettighedshaver, det er ikke tilladt at kopiere tekst og foto.